Miccosukee - Everglades - Miami - Reisverslag uit Miami, Verenigde Staten van Bianca Berg - WaarBenJij.nu Miccosukee - Everglades - Miami - Reisverslag uit Miami, Verenigde Staten van Bianca Berg - WaarBenJij.nu

Miccosukee - Everglades - Miami

Door: Bianca

Blijf op de hoogte en volg Bianca

25 November 2015 | Verenigde Staten, Miami

Waren vroeg wakker maar hadden ook een hoop te doen vandaag. Klein ontbijtje gegeten beneden en nog even gegokt. Toen de spulletjes ingeladen in de auto. En weer naar de Everglades.
Al snel zagen we langs de weg mensen staan. We zijn ook gestopt en zagen de alligators al liggen in het water en gras. Ook even rondgekeken bij het informatiecentrum.
We zijn naar Wootens geweest. Met Alligator shows en je kan er met een airboat.
We hebben daar tijdje rondgelopen en allerlei dieren gezien. We kregen uitleg over een hele grote krokodil, en we mochten een alligatortje vasthouden.
Ook zijn we langs het kleinste postkantoortje gegaan. Helaas was deze gesloten.
We hebben een kaart gekocht om de natuurgebieden van de Everglades in t mogen. Daar een flinke wandeling gemaakt. Helaas niet veel alligators gezien. Aantal lagen onder water. Wel mooie vogels gezien.
Het begon ook even te regenen, en we hadden niets bij ons. haha. Maar om ons heen kwamen de paraplu's en poncho's overal vandaan voor dat kleine buitje. Daarna weer op weg naar de auto, want we moeten nog wel even naar Miami. En wat is dat toch mooi als je de stad in rijd met al die lichten en gebouwen. Heb mn ogen uitgekeken. Het was even zoeken naar ons hotel, aantal keer heen en weer gereden van waar we dachten waar het moest zijn. We hebben de auto aan de kant gezet en zijn naar binnen gelopen wat bij ons op het papier stond aangegeven.
Die vertelden dat we naar het hotel ernaast naar binnen moesten en zeggen dat we voor Posh hotel kwamen. En dus deden we dat. De hele lobby stond vol met mensen die al een aardig drankje op hadden en de muziek stond hard en de mensen probeerden er boven uit te komen. De vrouw van de receptie liep voor ons uit. Trap op, trap af. naar buiten , weer trap op. deur door, lift in, lift uit, en dan was het daar. Wat een trippel. Het was daarboven niet zo druk als beneden, maar ook hier waren ze erg luidruchtig.
De man in de hoek achter een tafel vertelde dat we konden gaan zitten en vertelde ons over het hotel. Ik denk dat ik de helft niet verstaan heb en riep soms maar yes in de hoop dat Di het wel verstaan had. Hij ging ook maar door. We lagen wel bij elkaar in de kamer maar niet in hetzelfde stapelbed. We sliepen in de grootste zaal, met 30 mensen. We vroegen wat te doen met de auto. Hij legde uit dat we hem hier aan de straat konden parkeren voor 4 dollar per uur. Of dat iemand van het hotel hem voor een bepaald bedrag parkeerde en weer ophaalde. Of ergens in de parkeergarages. We kozen voor het laatste want voor 4 dagen Miami zou het anders een dure hobby worden. Eerst een rondleiding door het hotel. Erg netjes. Blij dat we gekozen hebben voor aparte bedden dan, want anders lagen we vlakbij de keuken en precies naast de trap. Had helemaal geen slapen geworden. Op zoek naar een parkeergarage. De eerste waar we kwamen was gelijk plek. Koffers eruit, alles beetje 'verstopt' (niet zichtbaar) in de auto gelegd en op naar de lift. Beneden aangekomen kwam er een gozer van de garage naar ons toe dat het .....dollar moesten betalen en dan 2e nacht .... enz enz.
Ja daaaag. We zoeken wel wat anders. Hup, weer terug met onze hele hebben en houden.
De volgende garage gelijk gekeken naar de kosten haha. En dit keer was het gunstig. Het lag wel wat verder weg van het hotel. Maar voor dat geld doen we dat wel.
Spullen gepakt en naar het hotel gelopen, met een koffer viel dat nog flink tegen. En ook is het al wat donkerder, dus goed op onze spullen en elkaar letten. Het was al laat, dus toen we onze spullen hadden geïnstalleerd zijn we op zoek gegaan naar een eettentje. Gelukkig hadden we WIFI in het hostel dus de eerste sushi tent gevonden. We twijfelden eerst om naar binnen te gaan want er zaten nog 4 mensen binnen en het was al laat. Maar we konden nog eten. Heerlijk gegeten. Leuke tent. Je kon op de tv's in de zaak meekijken met hoe de kok je eten bereidde. Erg leuk! We zaten al even te eten toen ik Di ineens heel geschrokken zag kijken en ineen zag duiken...dus deed ik dat ook automatisch. De schilderijrand kwam naar beneden zetten achter mij die om een tv hing. Het maakte een harde klap maar bleef rechtop staan op het randje achter mij. Zo, hartslag van 100! De serveerster kwam vragen of alles goed was met ons en excuses. We moesten er wel om lachen.
We hebben de dag afgesloten met een heerlijk toetje, sushirol met banaan en nutella! Zo lekker!! Terug in het hostel onze spulletjes gepakt. Er lagen al mensen te slapen dus moesten we half in t donker en stil onze spullen pakken. De lades onder het bed maakten nog wel wat herrie maar ja...je moet toch je spullen hebben. De geluiden in de kamer waren er in overvloed haha. Lekker in bedje gekropen. Ik had helaas een balk boven mijn hoofd dus niet inene rechtop gaan zitten haha...en rechts van mij blies de airco om de zoveel tijd op volle toeren. Morgen maar even wat dikker aankleden haha. We zien wel hoe we de nacht doorkomen!Welterusten