Universal Studios
Door: Bianca
Blijf op de hoogte en volg Bianca
28 Maart 2017 | Japan, Osaka
Het kaartje kopen duurde al wat lang. Ze leggen graag alles uit die Japanners. Zelfs de meest logische dingen.
Heerlijk rondgestruind en kwamen er achter dat ze hier nog de attracties Backdraftt en jaws hebben. In Amerika zijn die er niet meer. De minions zijn erg populair alleen is de attractie nog in aanbouw. Die was er in Amerika dan wel en erg leuk. Dus jammer dat bij hier nog nie klaarwakker. Park is erg mooi opgezet en schoon. Het was er echt megadruk en daarop een dinsdag. Het was ook te merken aan de attractie wachttijden. Voor de achtbaan stond er vaak 120 minuten en zelfs 170. Echt te gek...zelfs voor single rijders was het een lange rij.
Bij harry potter hebben we eindelijk eens het butterbeer geproefd.
Pfff wat is dat zoet!
Nadat we alles hebben gezien zijn we via de city walk teruggelopen. Even een drankje gedaan bij Bubbaa gump shrimp. En toen weer naar het hostel....weer afgesleten voeten. Hihi.
29 Maart 2017 - 22:16
Simone:
Haha telkens weer die voetjes maar wel de moeite waar te lezen in de reisverslagen en te zien aan jullie prachtige foto's. ik ben zo benieuwd naar de Sakura foto;s