Vlucht nr nr2 dubai naar hanoi
Door: Bianca
Blijf op de hoogte en volg Bianca
24 Maart 2019 | Vietnam, Hanoi
Linda werd nog even in dr slaap met dr arm van het de leuning afgeduwd door de andere buurvrouw, haha. Ze heeft dr plekje weer terug gewonnen haha. Nadat we even hadden geslapen kreeg een 2 jarig kind voor ons een krijsbui. Goedemorgen allemaal!!!
We zijn toch weer in slaap gevallen nadat hij zn mond dicht hield en zo was het alweer tijd om te landen.
Jaa! We zijn er. Zoals jullie weten moet je heeeeeel snel opstaan in t vliegtuig, want als je de laatste bent, eten de stewardessen je op. We stonden nog niet stil of iedereen had al zn tas en stond in het gangpad.
Bij immigratie duurde het gelukkig ook niet lang. Backpacks halen en door. Maar op de band kwam maar niets. We toch wel goede band, ja zeker. Maar waarom zien we onze tassen dan achter ons voorbij komen?
Snel uitpakken en op zoek naar een bus. Dat ging ook heel snel. Na 1x vragen werden wee zowat de bus ingeduwd en reed hij weg. En dat voor 2 dollar. Ergens in de stad afgegooid en nog 13 min lopen.
Hotel snel gevonden. Kregen kopje thee en een hele vragenlvuur over talen bij ons in t land enz, haha lekker bijkomen. Spullen nr kamer gebracht, even relaxen en op naar de bezienswaardigheden.
Rondje gelopen langs het Hoan kiem meer. Heel mooi meer, en er omheen heel veel gezelligheid en winkeltjes. Even wat gegeten en terug naar hotel om tour te boeken voor de volgende dagen.
Wat we in gedachten hadden ging helaas niet lukken, dus hele planning omgegooid. We vertrekken morgen om 8 uur naar Halong Bay voor 3 dagen, daarna 2 dagen Sapa, en dan nog een nachtje in Hanoi. Nu lekker gedouchd in bedje.
Welterusten!!!
27 Maart 2019 - 09:49
Evelien :
Oh heerlijk, tis ook altijd hetzelfde in t vliegtuig. Stoelriemen los voordat de lampjes uitzijn en alvast gaan staan terwijl je nog niet aan de gate gekoppeld bent. Om vervolgens stom te kijken dat je je evenwicht verliest.
Ach jullie gaan iig heerlijk genieten van jullie reis. Xx