Daar gaan we dan!!!
Door: Bianca
Blijf op de hoogte en volg Bianca
27 November 2019 | Verenigde Staten, Los Angeles
Ik heb rond half 7 Chiel opgehaald en mn mams bracht ons om 7 uur naar Schiphol.
Daar duurde het niet lang voordat Arno en dionne er ook waren .
Even wat gegeten, gewinkeld en naar de gate gegaan.
Voor we het vliegtuig in gingen werden Chiel en ik omgeroepen. Moesten een securitycheck. Tas, handen, broek en sokken werden getest op drugs. Alles was goed. We kunnen door.
In het vliegtuig hadden Arno en Chiel echt veel beenruimte. Zeg maar gerust languit. Dion en ik zaten achter hen. Het vliegtuig zat niet vol, dus ons geluk dat we dus 3 stoelen voor 2 personen hadden. Top.
De vlucht duurde 8.5 uur dus die komen we wel door zo.
We werden lekker volgepropt in het vliegtuig in een korte periode maar was lekker eten. Ijsje als toetje. Jammie. Verder een rustige vlucht.
Bij het dalen ging het bij minder goed. We hadden al even turbulentie en dan nog dalen. Het scheelde weinig of ik had het zakje nodig. Wat ik wel nodig had was frisse lucht en weer kleur op mn gezicht. Dat kwam weer toen ik het vliegtuig eenmaal uit was.
We hadden al een uurtje vertraging(eigenlijk niet want de vorige vlucht was al 3 kwartier korter) naar los Angeles. Rondlopen, eten, en zitten. Kwam nog ongeveer half uurtje vertraging bij. Maar uiteindelijk mochten we toch naar de volgende vlucht. Nu ook 2x 3 stoelen voor 4 personen. Helaas voor de mannen niet de riante beenruimte als bij de eerste vlucht. Maar schuin zitten ging prima en het duurde maar 4 uur. Oh wat duurde die 4 uur voor mij lang. Ik had even geslapen maar dacht dus dat ik er al aardig wat had op zitten a de reis. Niet dus. En dat was elke keer als ik even ging slapen. Veel turbulentie met deze vlucht. Maar alles ging verder goed. Hij duurde mij veel te lang. De koffers hadden we snel en op naar de transfer naar de autoverhuur. Dat duurde even voor de goede bus kwam. Of een lege bus. Bij de autoverhuur ging het snel. We hebben een Chevrolet Tao. We zitten lekker hoog in de auto hihi. Naar het hotel ge(the canterbury suites) en ingecheckt. Daarna even eten en drinken halen bij de Wal-Mart. Wilden graag nog meer rondkijken daar, maar zijn toch echt wel moe. Even op de kamer wat gegeten en gedronken. Het hotel is groot, maar wel wat verouderd. Maar is schoon en dat is belangrijk. Er hangt echt een megascherm naast het bed haha dat is dan niet verouderd. Maar verder zit ook alles erbij en erop. En nu lekker slapen. Morgen beginnen we met universal studio's!! Slaap lekker
28 November 2019 - 17:10
Ellen:
Super veel plezier met Elkaar!!!
Genieten maar -
28 November 2019 - 17:36